محل تبلیغات شما

 

 

 

 

آموزش ساخت سایت رایگان با وردپرس

 

وردپرس

 

قدم اول: انتخاب نام دامنه

 

هر نوع کسب و کاری چه مجازی و چه سنتی نیاز به نام و نشانی ثابت دارد تا خریدار و یا دریافت کننده خدمات بتواند با مراجعه به آن خدمات و یا کالای مورد نظر خود را دریافت کند که در دنیای اینترنت به این نشانی دامنه (Domain) می گویند. به عنوان مثال نشانی اینترنتی سون لرن به صورت www.7learn.com می باشد . شما برای اولین قدم باید این نشانی را برای سایت خود انتخاب کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه و ثبت دامنه مورد نظر خود می‌توانید در گوگل کلمه ثبت دامنه را جستجو کرده و خدمات مورد نظر خود را دریافت کنید.

بیشتر بدانید : دامنه چیست؟ چیزهایی که در مورد Domain نمی دانید!

 

قدم دوم: خرید هاست میزبانی

 

هر کسب و کاری نیاز به مکانی برای نگهداری کالا و یا مکانی برای ارائه خدمات خود دارد. در دنیای اینترنت نیز به فضایی که اطلاعات وب سایت شما در آن ذخیره می شود هاست (Host) می‌گویند. هاست می تواند نسبت به نوع برنامه نویسی و کارایی سایت شما به 2 دسته، هاست های ویندوزی و یا هاست لینوکسی تقسیم شود. ما در این مقاله با توجه به اینکه سیستم مدیریت محتوای انتخاب شده جهت طراحی سایت  وردپرس است، از هاست های لینوکسی استفاده می کنیم.

برای دریافت خدمات مناسب فضای میزبانی وردپرسی میتوانید در گوگل کلمه خرید هاست وردپرسی را جستجو کنید و نسبت به میزان حجم داده خود هاست مناسب کسب و کار خود را خریداری نمایید. برای یک سایت معمولی شرکتی، 1 گیگابایت هاست به همراه 10 گیگابایت پهنای باند مناسب به نظر می‌رسد.

بیشتر بدانید : هاست چیست؟ | راهنمای خرید هاست

 

قدم سوم: انتخاب سیستم مدیریت محتوا

 

تا اینجا با مفهوم هاست و دامنه آشنا شدید و حال نیاز به سیستمی دارید که بتوانید با آن سایت خود را مدیریت کنید و به عنوان مثال بتوانید آخرین اخبار کالا و یا خدمات خود را در سایت اضافه و ویرایش کنید. به همین منظور به یک سیستم مدیریت محتوا نیاز است که ما در این مقاله قصد داریم با سیستم مدیریت محتوای وردپرس کار کنیم. وردپرس یک سیستم مدیریتی قوی برای محتوا است که به صورت رایگان و متن باز (Open Source) در اختیار تمام مردم دنیا قرار دارد و امروزه نزدیک به 50 درصد کسب و کار های اینترنتی سایت خود را با این سیستم مدیریت می کنند.

بیشتر بدانید : مقایسه حرفه ای وردپرس، جوملا و دروپال

 

قدم چهارم: نصب و راه اندازی

 

برای راه اندازی سایت و اتصال دامنه به هاست باید ابتدا DNS دامنه را به دی ان اس های اختصاصی هاست خود تنظیم کنید. جهت حل این مشکل می‌توانید از میزبان خود جهت تنظیم Dns کمک بخواهید این عملیات ممکن است به دلیل حافظه موقت (Cache) اینترنت های مختلف تا 24 ساعت هم زمان ببرد.

بعد از این که دامنه شما به فضای میزبانی شما متصل شد وقت آن است که سیستم مدیریت محتوای خود را در هاست آپلود و نصب نمایید. جهت آموزش نصب وردپرس میتوانید به وب سایت مرجع این سیستم مدیریت محتوا سر بزنید.

بیشتر بدانید : وردپرس چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟

 

قدم پنجم: انتخاب قالب وردپرسی مناسب

 

بعد از این که سایت خود را را در وردپرس راه اندازی کردید باید به فکر ظاهر سایت تان باشید و به همین منظور باید از پوسته های وردپرس استفاده کنید. در صورتی که توانایی برنامه نویسی سایت را داشته باشید می‌توانید پوسته اختصاصی خود را کد نویسی کنید در غیر این صورت در زمینه وردپرس ابزار و قالب های آماده زیادی طراحی شده است که می‌توانید از آن ها به صورت رایگان و پولی استفاده کنید. این قالب ها از سایت های مرجعی مانند تم فارست (themeforest) قابل خریداری هستند.

بیشتر بدانید : آموزش نصب وردپرس روی لوکال هاست

 

قدم ششم: شخصی سازی قالب وردپرسی

 

بعد از اینکه قالب وب سایت خود را انتخاب کردید نیاز به سفارشی سازی پوسته و رابط کاربری آن دارید. برای این منظور می‌توانید از پنل تنظیمات قالب های وردپرسی و یا از افزونه های صفحه ساز مانند ویژوال کامپوزر (Visual Composer) و یا المنتور (Elementor) استفاده کنید و اگر شناخت کافی از طراحی وب و Html ,Css دارید می توانید از طریق کد نویسی اقدام به شخصی سازی و اضافه نمودن امکانات بیشتر به قالب خود کنید .

 

قدم هفتم: نصب افزونه های مورد نیاز

 

بعد از پیاده سازی وردپرس به همراه قالب باید سایت را از لحاظ سئو، امنیت و غیره نیز آماده کنید که می‌توانید از افزونه های موجود در مخزن وردپرس استفاده کنید. وردپرس افزونه های رایگان و غیر رایگان بسیار زیادی برای مواردی چون سئو، امنیت، بهینه سازی، ناحیه کاربری و فروشگاهی دارد که می‌توانید از آن ها در جهت پیشبرد اهداف وب سایت خود استفاده کنید.

برخی از افزونه های مورد نیاز وردپرس عبارت اند از:

  • Yoast SEO
  • Contact Form 7
  • WooCommerce
  • Wordfence Security – Firewall & Malware Scan
  • Elementor Page Builder
  • Google XML Sitemaps
  • All in One SEO Pack
  • Google Analytics Dashboard Plugin for WordPress by MonsterInsights
  • WP Super Cache

که با نصب آن‌ها بر روی وردپرس، سایت شما امکانات جدیدی خواهد داشت.

 

جمع بندی

 

ساخت سایت رایگان از اولین قدم‌های شروع یک کسب و کار است اما به توجه و پشتیبانی زیادی نیاز دارد. باید به طور منظم سایت و محتوای آن را به روز کرده و میزان استقبال و رفع کاستی‌های آن را بسنجید. پیشنهاد می‌کنیم از هر روشی که برای طراحی سایت استفاده می‌کنید خود را به مهارت کافی در آن زمینه برسانید تا بتوانید بهینه سازی سایت را کنترل کرده و هزینه ها را کاهش دهید. مراحل شروع یادگیری طراحی سایت را می‌توانید در سون لرن بخوانید.

شهروند الكترونيك (E-CITIZEN) كيست؟

امزش ساخت رایگان سایت با وردپرس

تولید محتوا چیست؟25روش برای تولیو محتوا؟

سایت ,هاست ,های ,وردپرس ,قالب ,استفاده ,خود را ,سیستم مدیریت ,و یا ,سایت خود ,بیشتر بدانید ,سیستم مدیریت محتوای ,سیستم مدیریت محتوا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها